Professionella tjänster

Foto / Film / Video

Företagspresentationer, instruktionsfilmer mm. Vi hjälper dig att ta fram det du behöver till pris/prestanda som inte gör dig besviken. Produktion kan göras on-location, hos kund eller i vår studio.

Bildbehandling

Bildställning inför tryck eller utskrift görs med kalibrerad utrustning för optimalt resultat. Vi retuscherar/restaurerar dina bilder till fulländning, och naturligtvis frilägger vi också om detta behövs.

Hemsidor

Vi producerar hemsidor med hjälp av WordPress. Det gör att du enkelt själv kan administrera din hemsida med uppdateringar när den väl är byggd. Vi tar även fram banners och annonser för nätet.

E-book's

Blädderbara PDF’er som designas och fylls med spännande lösningar som filmer, ljud, bildspel mm. Dessutom får du statistik på hur många som läst publikationen + annan info.

För konsumenter

Fotografering

Vi fotograferar familjeporträtt, barn, husdjur mm. Varför inte få lite bra bilder från barnkalaset t ex?.

Utskrifter

Utskrifter av dina egna alster! Alltid kul att se sina bilder i större format än på datorskärmen. Vi printar på många olika media, t ex aluminiumplåt, plexiglas, canvas mm. Gör dina egna tavlor! Vi hjälper till att säkerställa kvaliteten på det du vill ha printat så att ditt original håller för det du vill uppnå.

Kurser

Vi håller kurser för dig som vill lära dig mer om bildbehandling, fotografering mm. Vi sätter nivån på kurserna efter förutsättning hos dig som individ.