Ellinor Aspeqvist

Hej!

Jag har nu lagt upp ett webbgalleri från Åsum Ring den 22 april eftersom många efterfrågar bilder. Om du beställer bild/bilder så tänk på att aktuella val blir optimerade på alla sätt. Jag kan även göra specialredigeringar som på bilden ovan – eller andra önskemål. Originalbilderna är stora, så det går att beskära de flesta för att komma närmre (om ni tycker bilderna är små).

Jag tar 150:-/bild för högupplöst version och 100:-/bild för lågupplöst till t ex Facebook.

Skriver även ut upp till A2, prisexempel:
30×40 cm på matt papper: 250:-/bild. Blir snyggt bakom glas i t ex en IKEA-ram på 40×50 cm. Men det mesta är möjligt, och vill du ha ännu större (eller mindre) storlekar så fixar jag det med!

Vid ev beställning är det numret under resp bild jag behöver.

Här finns galleriet »»»